Rezultati nagradnega natečaja »Vem, kam grem.«

V okviru projekta NKT VKO na ZRSZ smo tudi letos za vse osnovnošolce razpisali nagradni natečaj »Vem, kam grem«. Zanje smo zasnovali niz izzivov, da bi z njim spodbudili šolarje k razmisleku o prihodnosti in njihovi bodoči karierni poti. Otroci so lahko poslali svoje prispevke na natečaj do konca novembra. Sodelovali so lahko tako, da so rešili nalogo natečaja in ustvarili svoj karierni zemljevid, nato pa nam poslali svoj izdelek.

Z odzivom in prejetimi izdelki smo zelo zadovoljni in veseli nas, da se je toliko otrok lotilo ustvarjanja pod vodstvom mentorja v okviru šolskih dejavnosti. Na mnogih šolah so k natečaju pristopili v skupinski organizaciji, nekateri pa so sodelovali tudi samostojno.  Prejeli smo res odlične prispevke, navdušeni smo nad ustvarjalnostjo otrok ter prizadevnostjo mentoric, ki se mnoge že tretje leto zapored posvečajo vodenju ter pomoči otrok pri raziskovanju poklicev in njihovih izobraževalnih možnosti.

Čisto vsaka prejeta predstavitev bodoče karierne poti je edinstvena, ustvarjena po predhodnem skrbnem razmisleku in kot taka dragocena tako za nas, ki se trudimo otrokom pomagati razvijati veščine načrtovanja in vodenja kariere, kot tudi za vsakega od vas, ki prepoznavate, da je to dobra naložba v prihodnost otrok. Pridobljene nove izkušnje in spoznanja so neprecenljiva.

Odločitev glede najbolje premišljenih kariernih zemljevidov je bila zato res težka, a smo jo vendarle sprejeli.

Rolke prejmejo:

 1. Izabela Škornik
 2. Hana Drole
 3. Enej Prosenc
 4. Erik Mužič
 5. Gaja Jegrišnik
 6. Timotej Drobež
 7. Alja Kuhar
 8. Sanja Puvar
 9. Ksenija Ermenc
 10. Pia Moličnik
 11. Nuša Klemenčič
 12. Nino Senica
 13. Nadja Jemec
 14. Alja Gyergyek
 15. Tina Koller  

Nahrbtnike prejmejo:

 1. Manja Jokić
 2. Ian Kocjančič
 3. Kaja Trajbar
 4. Ema Prosenc
 5. Lelle Boroka Pinter
 6. Eva Marija Benko
 7. Nika Mravlja
 8. Ivana Lesjak
 9. Nejc Stropnik
 10. Sven Štiglic
 11. Žiga Trbovšek
 12. Brina Butinar
 13. Jaka Vasle
 14. Maja Recek
 15. Vita Bagoroš
 16. Jona Smrekar
 17. Natalija Jesenšek
 18. Saša Posega
 19. Nika Novak
 20. Nejka Barbelj
 21. Daša Stojko
 22. Val Selan
 23. Staš Železnik
 24. Tilen Topolšek
 25. Lucija Erjavec
 26. Maks Vidmar
 27. Sany Berton
 28. Julija Nemec
 29. Maja Nemec
 30. Špela Vogrinčič

Ostali sodelujoči otroci pa prejmejo pakete lepih praktičnih nagrad.   Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali na natečaju ali nam pomagali pri širjenju informacije o letošnjem izzivu, se iskreno zahvaljujemo. Nagrajencem pa čestitamo in želimo veliko uspehov na nadaljnji karierni poti!

 

Kategorija novice: