fotografija nagrajene spletne strani Moja izbira
06. 04. 2022
Novice

3. mesto v kategoriji Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij

Nagrajena spletna stran Moja izbira

Sporočamo veselo novico, da je bila naša prenovljena spletna stran Mojaizbira na natečaju Netko 2022 nagrajena s tretjim mestom v kategoriji Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij.

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si. V okviru te pobude je naša prenovljena spletna stran Mojaizbira na natečaju Netko 2022 nagrajena s tretjim mestom v kategoriji Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij.

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih rešitev na različnih tematskih področjih ter izpostavitev najboljših praks pod vrhnjo domeno .si.

Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«. Na spletu je zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost. S to nagrado komunicirajo slovensko spletno identiteto, podpirajo domače spletne projekte, razvoj, ustvarjalnost in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujajo uporabo nacionalne domene .SI.

Netko tako ponuja edinstveno priložnost, da se pod isto streho združijo najboljše domači projekti ter povežejo ustvarjalni ljudje.

Čestitamo tudi vsem ostalim finalistom in prejemnikom nagrad.