Nagradni natečaj "Vem, kam grem." 2021
08. 11. 2021
Novice

Nagradni natečaj "Vem, kam grem." 2021

Na Zavodu RS za zaposlovanje, v okviru projekta NKT VKO, že šesto leto zapored organizirajo karierno aktivnost - nagradni natečaj za osnovnošolce. Sodelujoče čakajo bogate nagrade!

Nagradni natečaj "Vem, kam grem." 2021

Letos so se še posebej potrudili in za sodelujoče pripravili resnično bogat nabor praktičnih nagrad, podelili bodo kar:

  • 15 brezžičnih slušalk z vgrajenim mikrofonom
  • 15 pametnih zapestnic
  • in številne druge praktične nagrade: nahrbtnike, emajlirane lončke, termo steklenice, brisače iz mikrofibre, komplete blok in pisalo, večnamenske bombažne vrečke, poklicne karte…

Seveda pa so zasnovali tudi ekstra zanimivo natečajno nalogo s posebnim namenom.

V času, ko v družbi prevladujeta tesnoba in negotovost, želijo otrokom predati pomembno sporočilo: da za vsakogar obstaja več kot le ena karierna pot in da je treba pri izbiri šole in poklica tudi uživati. Zadovoljstvo z življenjem in kariero ni odvisno zgolj od ene same »usodne« odločitve, temveč se gradi korak za korakom, na poti mnogih odločitev.

Na natečaju lahko sodelujejo otroci zadnje triade OŠ. Sledijo naj korakom naloge natečaja in ustvarijo izdelek po lastni želji, ki ga nato poslikajo ter fotografijo skupaj s skenom izpolnjene prijavnice pošljejo do 3. decembra 2021 na elektronski naslov >> natecaj@ess.gov.si.

Ob zaključku natečaja bodo izbrali in razglasili najboljše izdelke, nagrajence pa o izboru obvestili po elektronski pošti.

Si za? Hitro si oglej izziv letošnjega natečaja in se loti ustvarjanja! Pomagaj širiti vest in k sodelovanju povabi še prijatelje in sošolce!

Preklikaj sledeče dokumente natečaja "Vem, kam grem." 2021:

- naloga

- prijavnica

- pravila

- plakat